Murerbogen

Murerbogen – Murerfagets grundbog, 6. udgave. Erhvervsskolernes Forlag 2013. Bogtilrettelæggelse og dtp af Strunge Grafik siden 2. udgave.
Denne udgave af Murerbogen er noget af det mest gennemarbejdede sprogligt, pædagogisk og strukturmæssigt vi har set til de tekniske skolers studerende. Strunge Grafik har efter bedste evne forsøgt at leve op til dette med en gennemarbejdet grafik, typografi og farvesammensætning. Sat med PT Serif.
Forside Autobogen
  • Forlag : Erhvervsskolernes Forlag
  • Udgivet : 2013

En skam at man er for gammel til at komme i murerlære. Det er noget af det flotteste, jeg har set inden for lærebøger.Lækkert layout, overskuelig og indbydende ombrydning, flot typografi, instruktive tegninger og gode fotos.Glæder mig til at læse. Den kan I virkelig være stolte af.

- Asbjørn Thomsen · Kommunikationskonsulent
Forside Murerbogen

Murerbogen – murerfagets grundbog er en bog murerfaget kan være stolte af. Efter mere end et års forberedelser fra forfattere, pædagogisk konsulent og redaktør omkring bogens sprog, pædagogik og struktur har Jørgen Strunge givet indholdet et flot grafisk udtryk. Bogens tekst visualiseres og understøttes af mange fotos, tegninger og skemaer. Disse har Jørgen med god forståelse for bogens grundlæggende pædagogik fået ”puslet på plads”. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Jørgen – han har overblik, er omhyggelig og bliver energisk ved til sidste lille detalje er på plads. Forhåbentlig byder fremtiden på flere fælles projekter!

- Heidi Parsberg · Forlagsredaktør
Bogdesign af Murerbogen

Åben murerbog

Illustrationer til lærebog
Bogdesign til skoler