Referencer

Vi har løst design- og illustrationsopgaver for mange typer af virkomheder.

Kundeudtalelser


Udsøgt kreativ sans Resultaterne har altid været overordentlig tilfredsstillende. Produkterne er præget af en udsøgt kreativ sans. Leveringstidspunktet er aldrig overskredet trods ”umulige” deadlines.

Ole Jørgensen

Redaktør · Gyldendal

Jørgen har lavet hjemmeside og layoutet en bog for mig. Det er der kommet særdeles kreative, flotte og gode funktionelle resultater ud af. Jørgen er tillige berigende og behagelig at samarbejde med.

Arne Rolighed

Debatør

Da vi skulle have trykt lidt slægtshistorie/ erindringer, fandt vi via internettet frem til Strunge Grafik. En opringning med diverse forespørgsler tegnede et billede af en meget tiltalende og idérig Jørgen Strunge.
Vi har gennem hele forløbet med tilrettelæggelsen af vores projekt mærket stor hjælpsomhed og interesse, og det har resulteret i et godt samarbejde og et meget fint resultat.

Se omslag.

Ulla Bach

Stor ros til Jørgen Strunge! Det er en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med Jørgen. Han er meget engageret og lydhør og pejler sig hurtigt ind på opgavens/sagens kerne. Strunge behersker sine grafiske programmer og værktøjer til fingerspidserne, og det er en fornøjelse at se ham trylle.

Gary Snider

Musiker

Strunge Grafik har gennem årene udarbejdet rigtig mange omslag til vores bøger, og vi er meget glade for samarbejdet. Strunge har blik for hver bogs unikke karakter. Det giver levende omslag, der matcher indholdet.

Lotte Lønver,

Redaktør · Polyteknisk Forlag

Hvor herligt at finde en grafiker som lynhurtigt forstår min idé, forretning og markedsføring. I løbet af 14 dage havde jeg færdigtrykte A5 postkort til en direct mail fra min egen database.

Claus Bjørnbak

NLP & Salgstræning

Sparringspartner "læser" mine ønsker
Med Strunge Grafik som sparringspartner ved min opstart som keramiker var det som at få et nyt værktøj i hænderne. Jørgen Strunge formåede med en stram faglig kunnen at kombinere sin egen viden, med en stærk sans for alt jeg ønskede at udtrykke.

Chalotte Boesen

Keramiker

Det er min vurdering, at de spændende og professionelle produkter fra Strunge Grafik har været af afgørende betydning for, at Hanegal i løbet af få år er vokset til en position som den helt dominerende producent af økologisk pålæg i Danmark.

Ulrich Kern-Hansen

Direktør · Hanegal

Hvis du, som jeg, er selvudgiver af en bog, kan jeg på det varmeste anbefale grafiker Jørgen Strunge. Han har ned stor entusiasme og professionalitet hjulpet mig med alt muligt, som det kan være svært at overskue, når man selv skal udgive en bog. Han yder en service, der er langt over det sædvanlige og så har manden humor! Du får virkelig 'value for money' og et flot grafisk resultat. Jeg har været mere end tilfreds med samarbejdet. Stort TAK fra en 'kræsen køwenhawner'.
Se forsiden.

Anette Sundby

Forfatter

Der er tale om en grafisk tilrettelægning, som er ud over det man ellers ser.
Og uhyre sjældent i en lærebog. Her kan man vel sige at præsentationen af stoffet får en stor positiv indflydelse på indlæringen.
Sobert og elegant. Høj ensartet grafisk kvalitet, der også præget illustrationer og skemaer.
Se mere om Murerbogen her.

Asbjørn Thomsen

Kommunikationskonsulent

Der er yderligere grund til den varme anbefaling. Forfatteren, redaktøren Ole Jørgensen og grafikeren Jørgen Strunge har gjort en kraftanstrengelse for at opnå en flot, pædagogisk og gennemført illustrering af alle sammenhænge. Derfor kan bogen genopfriskes alene ved at gennemgå illustrationerne. Da mennesket blev menneske er en udfordring for andre, der ønsker at publicere gode naturvidenskablige bøger. På illustrationssiden slår den engelske bøger med mange længder. ...
Anmeldelse af Da mennesket blev menneske, i Aktuel Naturviden 2005/1

Kaj Sand-Jensen

Københavns Universitet

Det er ikke hver dag, at der udgives, hvad der vist bedst kan beskrives som en "familiekrønike", men jeg er sikker på at andre som måtte få ambitionen om at udgive en sådan, vil kunne hente stor og god hjælp hos dig.
Se mere om slægtshistorien her.

Ole Mortensen

Direktør · Elkær Gruppen