Selvpublisering

En velskrevet bog kommer ikke langt uden et godt layout og et professionelt designet omslag

Udgiv selv en bog

Udgiv selv – professionel hjælp til din bog

Skal du have fortalt historien om dit firma? Har du et jubilæumsskrift på vej? Er din slægtsforskning parat til udgivelse? Har du en biografi på bedding? Eller er dine digte klar til offentliggørelse? Mangler du et flot bogomslag? – Strunge Grafik er klar med seriøs hjælp og professionel vejledning til:


Firmahistorie

Gode historier bliver fortalt videre – uanset om det er medarbejderen eller kunden, der fortæller historien. Historien om din virksomhed gør det lettere for medarbejdere og kunder at forstå den nutid, virksomheden er en del af.

(Internt i virksomheden:) Virksomhedens historie er en ressource til at forstå virksomhedens begrænsninger og potentialer. For at opbygge eller forandre virksomhedens corporate identy/image/brand er kendskab til dens historie afgørende. Hvis medarbejderne kender historien er det med til at skabe en fælles identitet.

(Eksternt for virksomheden:) Historien er en del af den storytelling, som brander virksomheden og formidler værdier til kunder og partnere.

Så skal din virksomhed have lavet et jubilæumsskrift eller en årsberetning, der bliver husket og fortalt videre, så løser vi opgaven for dig.

Slægtshistorie – livshistorie

Kender din familie jeres slægtshistorie? Kender din familie din livshistorie?

Har du skrevet din egen biografi eller din families historie og vil du videregive den i en præsentabel form til dine efterkommere? Ved at kombinere nedskrevne erindringer med gamle fotos, breve, avisudklip, stamtræ m.m. kan du give dine aner en uvurderlig gave.

Når du kender baggrunden for familiens historie, er det lettere at forstå dens handlinger både før og nu. Måske genkender du også træk fra tidligere familiemedlemmer i dig selv og kommer dermed til bedre at forstå dine egne eller dine familiemedlemmers handlinger.

En bog eller et hæfte med din slægtshistorie giver mange spændende timer for både nuværende og fremtidige generationer og danner udgangspunkt for spørgsmål og svar på, hvorfor lige netop din familie er den, den er.